Arnikamed Dolo gel

Brđankina tinktura

Arnikamed Dolo gel namijenjen je za ublažavanje modrica, uganuća i lokalizirane boli u mišićima. Kao djelatnu tvar sadrži brđankinu tinkturu dobivenu iz cvijeta brđanke (Arnica montana L., flos)

Arnikamed Dolo gel je tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu iz dugotrajne upotrebe.

Primjenjuje se za kožu. Nanosi se u tankom sloju na zahvaćeno područje, dva do tri puta dnevno. Trajanje primjene je ograničeno na dva tjedna. Ne preporučuje se primjena u djece mlađe od 12 godina.

Arnikamed Dolo gel dostupan je bez recepta u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pakiranje: 50 g i 100 g


Prije uporabe pažljivo pročitajte uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Preuzimanje upute o lijeku

Bolovi u mišićima, modrice i uganuća

Bolovi su upozorenje organizma kojim nas štiti od nepravilnih pokreta. No bolovi, npr. u leđima i zglobovima, otežavaju nam i remete svakodnevan život. Bolni mišići ograničavaju kompletan mišićno-koštani sustav, što, pak, može izazvati grčeve. Brđanka (arnika) prirodni je talent čije je ljekovito djelovanje poznato već stotinama godina. U pogledu ljekovitih svojstava značajni su zlatno-žuti cvjetovi. Amikamed Dolo gel namijenjen je za ublažavanje modrica, uganuća i lokalizirane boli u mišićima. Kao djelatnu tvar sadrži brđankinu tinkturu dobivenu iz cvijeta brđanke (Arnica montana L., flos).